MED HYPNOS KAN DU FÅ ETT MER HARMONISKT LIV

Vad är hypnos och vad kan man få hjälp med


Hypnos är ett tillstånd av fokuserad  koncentration som tillåter oss att komma förbi våra medvetna trösklar (blockeringar) och övervinna våra begränsningar. Detta är möjligt när din hypnosterapeut hjälper dig fokusera ditt medvetande. Din hypnosterapeut kommer att leda och lära dig hur du kan uppnå detta tillstånd genom att guida dig in i hypnos.

När du väl har nått det hypnotiska tillståndet kommer din hypnosterapeut att ge dig något som kallas hypnotiska idéer och tankar. Dessa nya tankar tillåter dig att använda kraften av hypnosen till att förändra ditt liv på det sätt du vill.


Modern hypnos kan hjälpa dig förändra gamla invanda beteenden och förse dig med motivation att uppnå alla dina mål här i livet. Hypnos har använts officiellt inom medicinen sedan 1958 mot kronisk värk, bedövning och för att bota psykosomatiska sjukdomar.Hypnos och självhypnos används även vid förlossningar för att mildra smärtan. Modern hypnosterapi är en tillförlitlig väg att nå framgång även där andra verktyg eller metoder inte har lyckats.


Vad är hypnosterapi? 


Hypnosterapi är en form av hypnos och terapi som tillsammans kan leda någon mot själslig hälsa och medvetenhet mycket fortare än med traditionell terapi. Hypnosterapi används också för att uppnå uppsatta mål där andra sätt inte hjälpt. Självhypnos kan också vara ett bra alternativ. Fråga din hypnosterapeut om självhypnos är att rekommendera i ditt specifika fall för att nå dina mål.


Hypnos är ett naturligt tillstånd som alla i stort sett dagligen upplever någon del av dagen. Bokstavligen har millioner människor upplevt hypnos. Forskare, medicinsk personal, psykologer och hypnosterapeuter har använt sig av hypnos i över 200 år och ingen har tagit skada av enbart hypnos. Hypnos är ett naturligt tillstånd som alla i stort sett dagligen upplever någon del av dagen. Bokstavligen har millioner människor upplevt hypnos.


Hypnos är ett naturligt tillstånd som alla i stort sett dagligen upplever någon del av dagen. Bokstavligen har millioner människor upplevt hypnos. Forskare, medicinsk personal, psykologer och hypnosterapeuter har använt sig av hypnos i över 200 år och ingen har tagit skada av enbart hypnos. Hypnos är ett naturligt tillstånd som alla i stort sett dagligen upplever någon del av dagen. Bokstavligen har millioner människor upplevt hypnos.  

Hypnos kan vara ditt verktyg till framgång!


Hypnos kan hjälpa dig där inget annat har fungerat! Hypnos är den snabbaste vägen att uppnå sina mål. Som hypnosterapeut jobbar jag med människor som är frustrerade därför att inget annat tidigare har hjälp. De har försökt med allt annat som de har kunnat komma på utan att lyckas komma till rätta med sitt problem. Jag använder mig av hypnos, hypnosterapi och självhypnos för att hjälpa människor att uppnå sina viktiga förändringar i livet.

 

 

 

 

Det här visste du kanske inte?


Att de flesta Olympiska lag använder sig av hypnos för att hjälpa sina idrottsmän vinna? Det är samt! Nu kan du använda dig och dra fördel av hypnos oavsett om du vill bli av med ett gammalt problem eller växa som människa och nå högt stående mål i livet. Hypnosterapi är ett komplement till medicinska och psykologiska problem. Jag kan även samarbeta med din läkare för att säkerställa att hypnos är lämpligt i din situation. Lämpliga ämnen kan vara kronisk värk, stressrelaterade sjukdomar och andra psykosomatiska sjukdomar. Ring mig gärna för ytterligare information på min mobil. Om jag är upptagen med en klient lämna namn och telefonnummer så ringer jag tillbaka.


Hypnos kan hjälpa dig med följande saker:

 

  • Bättre självkänsla och självförtroende
  • Förbättra dina relationer
  • Hantera stress
  • Hantera ilska
  • Gå ner i vikt och hålla den
  • Sluta röka
  • Bota fobier
  • Våga tala inför grupper
  • Förbättra motivationen
  • Nå dina personliga mål


Kan jag bli hypnotiserad?

 

Självklart kan du bli hypnotiserad! Du har säkerligen redan upplevt hypnos. Det är lätt att uppnå hypnos och det är ett normalt tillstånd av medvetandet. De flesta förstår inte ens att de är hypnotiserade.

 

Normal daglig hypnos uppstår t ex när du kör bil på en sträcka du känner väl till och plötsligt upptäcker du att du är framme. Eller fokuserar medan du läser en bok eller ser ett teveprogram och inte ens tar notis om vad som händer runt omkring dig.

 

När du ska bli hypnotiserad behöver du endast följa de instruktioner som din hypnosterapeut ger dig och hypnosen kommer att fungera för dig.

 

Alla som inte har en diagnostiserad allvarlig mentalsjukdom och viljan och motivationen att följa instruktioner kan använda hypnos för att förbättra sitt liv. Även barn och tonåringar.


Vem kommer hypnotisera mig? 

Det finns vetenskapliga belägg för att all hypnos är självhypnos. När du följer de instruktioner som din hypnosterapeut ger dig hypnotiserar du egentligen själv. Din hypnosterapeut är kvalificerad och professionellt vältränad. Hon är certifierad och registrerad hypnosterapeut i National Guild of Hypnotist i USA. Hon följer alla etiska regler och lagar som en professionellt praktiserande hypnosterapeut ska. Din hypnosterapeut har genomgått en avancerad professionell utbildning i 5-Path Hypnos i Kalifornien, USA. Hon är en högt kvalificerad professionell hypnosterapeut som håller hög etisk standard och kommer behandla dig med högsta respekt och tystnadsplikt. Ring gärna och fråga mer om hypnos och lär dig mer för att kunna avgöra om hypnosterapi är det rätta för dig.