Vad är hypnosterapi

Hypnos kan jälpa dig med följande saker:

 

 • Bättre självkänsla
 • Komma ur en depression
 • Förbättra dina relationer
 • Hantera stress
 • Hantera ilska
 • Gå ner i vikt och hålla den
 • Sluta röka för gott
 • Bota fobier
 • Våga tala inför grupper
 • Förbättra motivationen
 • Nå dina personliga mål

 

Kan jag bli hypnotiserad?

 

Självklart kan du bli hypnotiserad. Du har säkert redan upplevt hypnos. Det är lätt att uppnå hypnos och det är ett normalt tillstånd av medvetandet. De flesta förstår inte ens att de är hypnotiserade.         

 

Normal daglig hypnos uppstår, till exempel när du kör bil på en sträcka du känner väl till och plötsligt upptäcker att du är framme. Eller fokuserar medan du läser en bok eller ser ett teveprogram och inte ens tar notis om vad som händer runt omkring dig.   

   

Alla som inte har en diagnostiserad allvarlig mental sjukdom och viljan och motivationen att följa instruktioner kan använda hypnos för att förbättra sitt liv. Även barn och tonåringar.

 

Vem kommer hypnotisera mig?

 

Din hypnosterapeut Annika som är kvalificerad och professionellt utbildad är certifierad och registrerad hypnosterapeut i National Guild of Hypnotists i USA. Hon följer alla etiska regler och lagar som en professionellt praktiserande hypnosterapeut ska. När du följer de instruktioner som din hypnosterapeut ger dig hypnotiserar du egentligen dig själv. Din hypnosterapeut har genomgått en avancerad professionell utbildning i 5-Path® hypnos i Plano Texas, USA. Annika är en högt kvalificerad professionell hypnosterapeut som håller hög etisk standard och kommer att behandla dig med högsta respekt och total  tystnadsplikt.

 

Ring gärna och fråga mer om hypnos och lär dig mer för att kunna avgöra om hypnosterapi är det rätta för dig.

 

Hypnos kan hjälpa där inget annat har fungerat!

 

Hypnos är den snabbaste vägen för att uppnå sina mål. Som hypnosterapeut jobbar jag med människor som är frustrerade därför att inget annat tidigare har hjälpt.

 

De har försökt med allt annat som de kan komma på utan att lyckas komma till rätta med sitt problem. Jag använder mig av hypnos, hypnosterapi och självhypnos för att hjälpa människor att uppnå sina viktiga förändringar i livet.

 

Visste du att de flesta Olympiska lag använder sig av hypnos för att hjälpa sina idrottsmän och kvinnor att prestera bättre och vinna. Det är sant. Nu kan du använda dig och dra fördel av hypnos oavsett om du vill bli av med gamla problem eller växa som människa och nå högt stående mål i livet.

 

Hypnosterapi är ett komplement till medicinska och psykologiska problem. Jag kan även samarbeta med din läkare för att säkerställa att hypnos är lämpligt i din situation.

 

Lämpliga ämnen kan vara kronisk värk, stressrelaterade sjukdomar, psykosomatiska problem, depressioner, sluta röka / snusa eller gå ner i vikt. 

 

Ring mig gärna för ytterligare information på 070-714 26 75. Om jag är upptagen med en klient lämna namn och telefonnummer så ringer jag tillbaka.Snabb personlig förändring / Fast personal change

Känslomässig läkning / Emotional healing

Övervinn din rädsla / Overcome your fear

och mycket mer! / and mcuh more!

KONTAKT

 

Adress: Rödkindavägen 11

E-post: info@hypnosistockholm.com

Telefon: 070-714 26 75

ÖPPETTIDER

 

Måndag - Fredag: 12.00 - 18.00

Lördagar : 12.00 - 17.00

Stängt: Söndagar och helgdagar

© Copyright. Alla rättigheter förbehållna Hypnos i Stockholm