Hur fungerar det


Vad är hypnosterapi

 

Hypnosterapi är en form av hypnos och terapi som tillsammans kan leda någon mot själslig hälsa och medvetenhet mycket fortare än med traditionell terapi.  

 

Hypnosterapi används också för att uppnå uppsatta mål där andra sätt inte fungerat.

 

Självhypnos kan också vara ett bra alternativ. Fråga din hypnosterapeut om självhypnos är att rekommendera i ditt specifika fall för att nå just dina mål. I så fall kan du köpa ditt eget material till Självhypnos så skickar jag det till dig och du kan utöva det i din egen takt och lugn och ro. Ring mig i så fall för uppgifter på telefon 070-714 26 75. 

 

Är hypnos säkert

 

Ja, hypnos är säkert när det utförs av en professionell hypnosterapeut. Det är ungefär samma tillstånd som man befinner sig i när man dagdrömmer. Man känner sig lugn och avslappnad under hypnosen.

 

Hypnos i själv är en behaglig känsla där man kan låta alla tankar fokusera på det man vill förbättra och släppa alla andra tankar som håller en tillbaka.

 

Forskare, medicinsk personal, psykologer och hypnosterapeuter har använt sig av hypnos i över två hundra år och ingen har skadats av enbart hypnos.

 

Hypnos är ett naturligt tillstånd som alla i stort sett upplever dagligen någon del av dagen. Bokstavligen har miljoner människor upplevt hypnos.

 

Hypnos kan vara just ditt verktyg till framgång!


Hypnos fungerar perfekt för de som vill sluta röka eller snusa. Hypnos fungerar också för de som vill gå ner i vikt och förändra sina matvanor med hållbart resultat.

Snabb personlig förändring / Fast personal change

Känslomässig läkning / Emotional healing

Övervinn din rädsla / Overcome your fear

och mycket mer! / and mcuh more!

KONTAKT

 

Adress: Rödkindavägen 11

E-post: info@hypnosistockholm.com

Telefon: 070-714 26 75

ÖPPETTIDER

 

Måndag - Fredag: 12.00 - 18.00

Lördagar : 12.00 - 17.00

Stängt: Söndagar och helgdagar

© Copyright. Alla rättigheter förbehållna Hypnos i Stockholm